Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

''Πρόγραμμα Διαδικτυακών Σεμιναρίων 2013-2014''



Για δεύτερη συνεχή χρονιά, τα ikid έχουν ετοιμάσει μια σειρά από Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια που απευθύνονται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και ειδικούς και αφορούν τηνανάπτυξη και ψυχική υγεία του παιδιού.

Σε συνεργασία με ειδικούς όλων των ειδικοτήτων όπως: Παιδοψυχιάτρους, Αναπτυξιολόγους, Λογοθεραπευτές, Εργοθεραπευτές, Ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους, έχουμε προετοιμάσει 16 διαφορετικά σεμινάρια τα οποία θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Ιούνιο του 2014.
Την περσινή χρονιά τα σεμινάρια παρακολούθησαν συνολικά 6.400 συμμετέχοντες από όλες τις γωνιές της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, αναδεικνύοντας τα ikid Webinars ως την πολυπληθέστερη, διαδικτυακή, εκπαιδευτική πύλη για την ανάπτυξη του παιδιού στην Ελλάδα.

Στόχος μας εξακολουθεί να είναι η δωρεάν πρόσβαση όλων, ανεξάρτητα από τον τόπο κατοικίας τους ή την ιδιότητά τους, σε υψηλής ποιότητας ενημέρωση από κατάλληλα καταρτισμένους και έμπειρους εισηγητές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς, για τη συμμετοχή σας, καθώς και τους εισηγητές των σεμιναρίων, για την προσφορά τους. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Εθνική Τράπεζα που με τη χορηγία της καθιστά εφικτή

 τη χρηματοδότηση αυτής της τόσο σημαντικής ενέργειας.



Με εκτίμηση,


Ομάδα ikid