Σάββατο 22 Απριλίου 2017

Μονοπάτι Παρνασσού~ Κανονισμοί

 Ο αγώνας κινείται σε περιβάλλον ευαίσθητο στην ανθρώπινη παρέμβαση και πρέπει οι αθλούμενοι να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή για την προστασία του. Οι αθλητές έχουν την υποχρέωση να μην ρυπαίνουν και       να αποφύγουν ενέργειες που υποβαθμίζουν με οποιοδήποτε τρόπο το περιβάλλον. 

  Στον αγώνα των 24,2 χιλιομέτρων (Μονοπάτι Παρνασσού) μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
 – Στον αγώνα των 10,9 χιλιομέτρων (Μικρό Μονοπάτι Παρνασσού) μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους με την έγγραφη γονική συγκατάθεση.
 - Στον αγώνα των 6 χιλιομέτρων (Μονοπάτι Αμφίκλειας) μπορούν να συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους με την έγγραφη γονική συγκατάθεση.
 – Οι αθλητές πρέπει με δική τους πρωτοβουλία να έχουν πρόσφατα υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις, να έχουν εξεταστεί από ιατρό ο οποίος να επιτρέπει τη συμμετοχή τους στον αγώνα, μετέχουν δε         στον αγώνα με δική τους ευθύνη.
 – Οι αθλητές θα πρέπει να μεταφέρουν δοχείο με το οποίο θα υδροδοτούνται στους σταθμούς. Πλαστικά ποτήρια δεν θα υπάρχουν στους σταθμούς τροφοδοσίας.
 – Η οργανωτική επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείσει από τον αγώνα αθλητή που επιβάρυνε το περιβάλλον ή επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά.

ΠΗΓΗ:http://dionysosamfiklias.gr/monopati-parnassou/agwnes/kanonismoi